Home » CORRESPURNES I ACTIVITATS » CORRESPURNES 2013

CORRESPURNES 2013

CORRESPURNES 2013 - Diables Petits de Ribes

CORRESPURNES 2013

El passat dissabte 12 d’octubre, es va celebrar a Sant Pere de Ribes, el  “Correspurnes 2013”.

CORRESPURNES 2013

 

El passat dissabte 12 d’octubre, es va celebrar a Sant Pere de Ribes, el  “Correspurnes 2013”.

 Amb el esforç conjunt de les colles infantils de Sant Pere de Ribes, “Diables Petits de Ribes”, i la col·laboració de “ Petits del Foc”, “Petits Diabòlics”, .

Totes les colles participants, va ser un gran correfoc, mes de 4000 carretilles, i grans lluïments de cada colla, a la plaça de l’església, amb una encesa conjunta a la Pl. Marcer.
Per primera vegada es celebrava el primer concurs de colles infantils, un èxit, amb un jurat de luxe, Sr. Isidre Pañella, "Miguelito" de Vilanova, l'Albert de Canyelles, El Josep Garcia de Sitges, L'Albert de Sant Quinti, i el Nostre Xavi Coll en "Peco" de Ribes.
El guanyador van ser La colla de Tarragona, que em de felicitar per la seva demostració de com porten la seva canalla, felicitar a les seves monitores, la Marina i companyia que fan una gran feina.
Felicitar als segons classificat, la colla infantil de Selva del Camp, una gran demostració de la cultura del foc de les comarques de Tarragona, i  la colla dels Petits diabòlics de Roquetes, que varem quedar tercers.
Ja esperem el proper any per poder gaudir i millorar aquest concurs que va tenir una gran acceptació i ganes de tornar per part de tothom, i  fer del nostre "Correspurnes" un acte reconegut a tot el país per les colles infantils de foc.
Moltes gracies a les colles, canalla i els pares i públic que fou possible aquest acte, així com tots els patrocinadors, que no seria possible portar-ho a terme sense ells.

Tot i la quantitat de nens varen poder berenar, a la pl. Llobregat, on per una estona es va omplir dels molts colors dels lluents vestits de cada colla, per desprès,  desfilar fins al inici del Correfoc. A les 7 de la tarda, va començar la primera colla a cremar pels carrers de Ribes.

Les Colles convidades de, Diables Petits de Tarragona, Joves Diables de Cunit, Diablons i tabalers d’Esjep Hospitalet,  Guspires de Sants, Diables Mitjans de Cubelles,  Diables Petits de Selva del Camp, a part de les colles de Sant Pere de Ribes, Diables  Petits de Ribes, Petits del Foc, Petits Diabòlics de Roquetes.

 totes varen poder “cremar” i van fer gaudir als espectadors, d’una gran tarda de foc, i on la canalla va ser una gran protagonista a una festa del foc, que cada any pren mes rellevància.

 

CORRESPURNES 2013

Diables Petits de Ribes, Petits del Foc , Petits Diabòlics de Roquetes.

Diables Petits de Ribes